Baskı Beton Uygulaması

Özel olarak formüle edilmiş olan hazır betona, özel ekip ve ekipmanlar ile istenilen renk ve deseni verme sanatıdır. Sağlam,ekonomik,hı­zlı ve estetik zeminler için vazgeçilmez bir sistemdir.

Baskı beton tüm iç ve dış mekanlar için tasar­lanmış bir zemin kaplama sistemidir. Tek tek döşenmiş tabii taş görüntüsü verebiliyor. Çeşitli renk ve desenlerde uygulanabilir.Baskı beton; granit ve diğer taşların tabii dokusunu ve görünümünü sağlarken, çevre şartlarına karşı dayanıklılığı ve uzun ömürlü olması ned­eniyle yapılara değer kazandırıyor.

 

Baskı Beton

Trafik yoğunluğunun düşük olduğu kent yol­ları, yaya yolları, alışveriş ve iş merkezleri, meydanlar, kaldırımlar, turistik tesisler, garaj girişleri, teraslar, bahçe yolları, havuz ke­narları, benzin istasyonları, müstakil ev, bina, dükkan, endüstriyel yapıların çevreleri ve gi­rişleri gibi bir çok yerde baskı beton uygula­ması vazgeçilmez bir çözümdür.

Şekil, renk, yüzey görünümü, tasarım özgürlüğü sayesinde alanı yapılandırmak ve eserleri çevre ile uyumlu bir şekilde bütün­leştirmek mümkün oluyor. Sıcak ve soğuğa dayanıklıdır. Az bakım ger­ektirir. Yüzey aşınmalarına mukavimdir. Yüzey üzerinde iz kalmıyor, su birikmiyor. Açık renkler kullanılarak gece görüşü daha iyi hale geliyor. Yaya alanları ile trafik alanları arasında fark yaratıyor.

 

.
.